Split – Makarska – Mljet – Dubrovnik – Trstenik – Korčula – Hvar – (Bol) Split Od 2775 kn po osobi

: AKTUALNO KRSTARENJE JADRANOM -7 DANA   Od 2775 kn po osobi

Ruta: Split – Makarska – Mljet – Dubrovnik – Trstenik – Korčula – Hvar – (Bol) Split
Dan polaska: Subota
Dana: 8 dana / 7 noći
Check-in: 11:00 – 12:00 h
Check-out: 09:00 h
Najpopularnija: Da
DODATNE INFORMACIJE
Kućni ljubimci na brodu: Nisu dozvoljeni
Parking info: dostupno na upit po cijeni od 7-8 € po danu, plaćanje po dolasku u gotovini.

Usluge prema odabranoj kategoriji broda:STANDARD , SUPERIOR, PREMIUM, PREMIUM SUPERIOR

Nije uključeno u cijenu: alkoholna i bezalkoholna pića,napojnici, razgledanje / izleti izvan itinerera, dodaci ili osobni troškovi
Opis rute
Dan 1 (Subota) Split – Makarska

Polazak iz luke u Splitu, u 13:00h. Nakon ručka plovimo duž dalmatinske obale prema Makarskoj rivijeri. Provest ćemo popodne u kupanju na jednoj od najljepših plaža na rivijeri. Oni koji budu avanturistički raspoloženi mogu otići na naš izlet rafting na Cetini i susresti se navečer s brodom u Makarskoj. Noćenje u luci u Makarskoj, jednoj od atraktivnih turističkih destinacija na hrvatskoj obali. Šetnjom kroz ulice Makarske ćete naići na brojne crkve i druge mjesta značajne arhitekture i kulture.


Dan 2 (Nedjelja) Makarska – Mljet

Polazak rano ujutro prema Mljetu, uz prvo zaustavljanje na poluotoku Pelješac kako bi se osvježili u moru. Cijelo popodne je slobodno za razgledavanje slanih jezera u Nacionalnom parku Mljet i uživanju u suncu i moru ovog mirnog otoka. U sredinu većeg jezera, unutar Nacionalnog parka, možete posjetiti staru crkvu i opatiju ili se voziti brodićem po Nacionalnom parku. Noćenje u luci u Polaca ili Pomena.


Dan 3 (Ponedjeljak) Mljet – Dubrovnik

Nakon doručka krećemo prema Dubrovniku, koji je vrhunac ovog krstarenja. Na ruti će biti vremena i za kratko kupanje. Na putovanju ćete uživati u prekrasnom pogledu duž obale prema „raju na zemlji“ – kako je poznati pisac George Bernard Shaw napisao. Dolazak u Dubrovnik u popodnevnim satima kada možete samostalno istraživati ili se pridružiti našoj grupi za razgledavanje Dubrovnika sa vodičem na engleskom te fakultativna vožnja žičarom do Srđa sa spektakularnim pogledom na stari grad. Prošećite kroz Stradun – ulicu i trg, šetnicu unutar gradskih zidina. Oni koji žele mogu prošetati po zidinama (dužine 1940m). Noćenje u luci ovog magičnog grada.


Dan 4 (Utorak) Dubrovnik – Šipan / Trstenik

Jutro je slobodno za istraživanje Dubrovnika. Otkrijte ljepotu povijesti kroz brojne spomenike, uličice, crkve,… Oko podneva napuštamo ovaj veličanstveni grad i nastavljamo naše krstarenje prema otoku Šipan i malom mjestu Trstenik na poluotoku Pelješac, gdje ćemo se kroz popodne okupati i noćiti.


Dan 5 (Srijeda) Šipan / Trstenik – Korčula

Nakon doručka krećemo prema Korčuli, rodnom mjestu Marka Pola. Ručak je na brodu ispred Lumbarde. Stižemo u Korčulu u kasno popodne u čijoj luci ćemo i noćiti. Na ovom otoku možete pronaći više legendi, priča i spomenika nego bilo gdje drugdje. Poslušajte priču kamenih zidina, koje su sagrađene prije više od dva stoljeća.


Dan 6 (Četvrtak) Korčula – Hvar

Polazak rano ujutro za Paklene otoke za ručak i kupanje. Nakon ručka polazak za Hvar. Hvar je najduži otok na Jadranu. Ovdje ćemo vidjeti renesansnu katedralu sa originalnim zvonikom; također najstarije pučko kazalište u Europi koje je osnovano 1612. Grad Hvar nudi mnoštvo zabave u restoranima, barovima i kafićima koji su otvoreni do kasno u noć.


Dan 7 (Petak) Hvar (Bol) – Split

Naša iduća destinacija će biti otok Brač. Kupanje je planirano na jednoj od najpoznatijih plaža u Dalmaciji – Zlatni Rat u blizini Bola (vrh plaže se konstantno mijenja ovisno o vjetru i valovima). Bol je tipično ribarsko mjesto pretvoreno u popularnu turističku destinaciju. Nakon ručka ćemo krenuti prema Splitu gdje je planirano noćenje. Na putu prema Splitu ćemo se zaustaviti kako bi se okupali u jednoj od uvala na otoku Braču. U Split stižemo u kasno popodne. Približavajući se Splitu možete uživati u pogledu na rivijeru. Mogućnost pridruživanja grupi za razgledavanje Splita sa vodičem na engleskom. Split je monumentalni grad pod UNESCO zaštitom koji pripada ne samo Hrvatima već i vama jer je dio svjetske baštine. Ovdje ćete vidjeti mnoštvo rimske arhitekture – od kojih je Dioklecijanova palača od posebnog interesa.


Dan 8 (Subota) Split

Rani doručak nakon čega slijedi opraštanje od posade i ostalih putnika.


MS Katarina Special Cruise Discount
REZERVIRAJ SADA :

Book now

This is a customizable paragraph field

Klizi na vrh
%d blogeri kao ovaj: