Advent i zimski praznici u Pragu

BEČ – PRAG – ČESKÝ KRUMLOV

Cjenik

Cijena paket aranžmana po osobi
u dvokrevetnoj sobi 
19.-22.12.2019.
3.-6.1.2020.
989kn
Doplata za jednokrevetnu sobu350 kn
Popust za djecu od 2 do 12 godina na pomoćnom ležaju– 100 kn 
Popust za odraslu osobu na pomoćnom ležaju– 50 kn 

FM POPUST U ODNOSU NA REDOVNU CIJENU VRIJEDI DO OBAVIJESTI O POPUNJENOSTI KAPACITETA!OVAJ POPUST ISKLJUČUJE MOGUĆE DRUGE POPUSTE ILI POSEBNE AKCIJE!

CIJENA PAKET-ARANŽMANA UKLJUČUJE: prijevoz autobusom, uslugu voditelja putovanja, smještaj u hotelu 3* u Pragu u dvokrevetnim sobama tuš/WC/TV na osnovi tri noćenja s doručkom, panoramski razgled Beča, razgled Praga u pratnji službenog gradskog vodiča, posjet Češkom Krumlovu, te troškove organizacije i prodaje

CIJENA PAKET-ARANŽMANA NE UKLJUČUJE: ulaznice za muzeje, kulturno-povijesne znamenitosti i izložbe koje nisu navedene, putno osiguranje, fakultativne sadržaje te troškove osobnih narudžbi

MINIMALAN BROJ PRIJAVLJENIH PUTNIKA: 40

NAPOMENA: Za realizaciju fakultativnih sadržaja potreban je minimum od 20 prijavljenih putnika, a u slučaju velikog broja prijavljenih za fakultativne sadržaje organizator zadržava pravo izmjene rasporeda dana za vožnju brodom. Cijena dvosatne vožnje uz uključenu buffet večeru je 20 € (prema stanju iz lipnja 2019., moguće izmjene), plaćanje na licu mjesta voditelju putovanja.

Program putovanja 

1.dan: ZAGREB – BEČ – PRAG
Polazak autobusa s Autobusnog kolodvora Zagreb, peroni 502-506 u 5:30 sati. Vožnja kroz Sloveniju i Austriju uz kraća zaustavljanja putem. Po dolasku u Beč panoramski razgled grada autobusom: palača Belvedere – Ring – Opera – Trg Marije Terezije – Parlament – Gradska vijećnica, te šetnja do Katedrale sv. Stjepana. Kraće slobodno vrijeme u središtu grada. Nastavak putovanja prema Pragu uz kraća zaustavljanja putem. Dolazak u Prag u večernjim satima. Smještaj u hotel. Odlazak s voditeljem putovanja do središta grada javnim gradskim prijevozom u večernju orijentacionu šetnju prema Starogradskom trgu koji je poprište najvećeg adventskog sajma u gradu. Iz godine u godinu Prag ozbiljno konkurira Beču svojim adventskim ugođajem i prekrasno uređenim gradskim ulicama i trgovima! Noćenje.

  1. 2. dan: PRAG

Doručak. Razgled grada uz pratnju službenog gradskog vodiča: Hradčany – Katedrala sv. Víta – Karlov most – Staromêstské námêstí – Václavské namêstí. Slobodno poslijepodne za posjete muzejima (Narodna galerija u palači Šternberk, muzeji i sinagoge u Židovskoj četvrti, muzej poznatog slikara Muche, dvorane Obecnog doma, itd.), kupovinu ili odlazak u neku od slavnih praških pivnica na tradicionalnu češku kuhinju i odlično češko pivo.  Predlažemo da se prošećete na praško brdo Petřín otkud se s vidikovca (tzv. ajfelovka) pruža prekrasan pogled na grad, njegov istočni dio. Na Petřín i sami Pražani vole hodočastiti u slobodno vrijeme, a osim malenog tornja s kojeg se pruža pogled na grad gore se nalaze i krasni ružičnjaci, maleni labirint i dvorana ogledala, malena drvena crkvica sv. Mihovila, itd. Niste li ljubitelj hodanja, možete na brdo i uspinjačom! Navečer moguć fakultativni odlazak na buffet večeru na brodu s glazbom i vožnjom po rijeci Vltavi uz najpoznatije građevine i spomenike „Praga stotinu tornjeva“ (uz doplatu). Povratak u hotel. Noćenje.

3. dan: PRAG
Doručak. Predlažemo odlazak s voditeljem putovanja u šetnju „Zlatnim Pragom“, slikovitom Malom Stranom, dijela grada opisanog u mnogim slavnim češkim romanima, preko praške Židovske četvrti. U šetnji ćemo posjetiti i crkvu Gospe Pobjedonosne u kojoj se nalazi glasovita statua Praškog Malog Isusa, a kojem se pripisuju mnogobrojna čudesa. U nastavku dana slobodno vrijeme za uživanje u kupovini i osobnim programima u živopisnoj češkoj prijestolnici. Za one željne upoznavanja Praga predlažemo odlazak na Vyšehrad, staro praško brdo uz koje se vežu mnoge praške i češke legende. Lokalna legenda govori da se Prag upravo tu osnivao, a neko vrijeme su na njemu i stolovali prvi vladari iz dinastije Přemysl. Gore se nalaze ostaci starih zidina, najstarija praška građevina iz 11. st. – Rotunda sv. Martina, ostaci Libušinih toplica, odličan vidikovac na Hradčane i zapadni dio grada, i maleno lijepo groblje na kojem su pokopani brojni veliki češki uglednici iz 19. st., praški Mirogoj u malom – npr Bedřich Smetana, Karel Čapek, Antonín Dvořák, itd. U nastavku dana slobodno vrijeme za uživanje u kupovini, posjet štandovima božićnog sajma i osobnim programima u živopisnoj češkoj prijestolnici. Povratak u hotel. Noćenje. 

  1. 4. dan: PRAG – ČESKÝ KRUMLOV – ZAGREB

Doručak. Odlazak iz hotela. Vožnja preko Českýh Budĕjovica te posjet Češkom Krumlovu, glasovitom mjestašcu pod zaštitom UNESCO-a i jednim od najljepših gradića Češke. Šetnja s voditeljem preko dvorišta dvorca prema središtu živopisnog grada. Slobodno vrijeme za kavu. Povratak prema Hrvatskoj kroz Austriju i Sloveniju uz kraća zaustavljanja putem te dolazak u Hrvatsku u večernjim satima.

Cijenapo osobi od

989,00 HRK

Odaberite datum polaska19.12.201903.01.202019.12.2019OdrasliDjeca (2-11)*Bebe (0-1)

  • 1234520120  0  1  2  3  4  5  0

Odaberite smještajDvokrevetna soba (1/2)Dvokrevetna soba (1/2)Pošalji upitKupi

Scroll to Top